Lirik Dory Harsa - Salahku Opo

Salahku Opo


Krungu kabar
pas jam 12(rolas)an
Kowe medhotke katresnan
aku sabar
mbok gawe dolanan
mergo kula tulus tenan

niki salahku nopo
mbok jenengan pirso
nanging ati iki koyo opo
nangis batin kula
3 (tigang) dinten uwis kroso
Keloro-loro kowe ngomong pedhot

Ooo..
Ooo...
Ooo....

Krungu kabar
pas jam 12(rolas)an
Kowe medhotke katresnan
aku sabar
mbok gawe dolanan
mergo kula tulus tenan

niki salahku nopo
mbok jenengan pirso
nanging ati iki koyo opo
nangis batin kula
3 (tigang) dinten uwis kroso
Keloro-loro kowe ngomong pedhot

niki salahku nopo
mbok jenengan pirso
nanging ati iki koyo opo
nangis batin kula
3 (tigang) dinten uwis kroso
Keloro-loro kowe ngomong pedhot
Keloro-loro kowe ngomong pedhot

Related Posts

Subscribe Our Newsletter